Procesul Antene - RCS: Compania de cablu ar trebui sa primeasca 3,5 milioane de lei. Decizia nu este definitiva

de R.M.     HotNews.ro
Vineri, 8 aprilie 2016, 15:40 Economie | Media & Publicitate

Decizie a Curtii de Apel, in luna martie, in procesuk Intact - RCS: compania de telecom ar trebui sa primeasca despagubiri de peste 770.000 de euro (3,5 milioane de lei) daune morale, plus publicarea hotararii definitive in cinci ziare, dar si pe posturile trustului, timp de o luna, anunta Pagina de Media.

Decizia vizeaza, printre altele, campania furibunda lansata de posturile grupului Intact, in aprilie 2012, dupa ce canalele sale au fost scoase de pe Digi, reteaua DTH a operatorului. Decizia, data de Curtea de Apel, nu este definitiva, si poate fi atacata la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Decizia Curtii de Apel, pe scurt:

Admite apelul. Schimba in parte sentinta atacata, in sensul ca admite in parte cererea de chemare in judecata a reclamantei in contradictoriu cu paratele S.C. Antena TV Group SA (fosta S.C. Antena 1 S.A.), S.C. Antena 3 S.A. si S.C. Global Media Solutions (fosta S.C. Intact Media Group S.A.) si:
constata caracterul ilicit al campaniilor de denigrare desfasurate de parate impotriva RCS in perioadele martie-iunie 2011 (referitoare la cererea de deschidere a procedurii insolventei si actiunea de daune de 60 milioane de euro formulate de Trustul Intact impotriva RCS) si aprilie - mai 2012 (in legatura cu scoaterea de catre RCS a posturilor de televiziune Antena 1, Antena 3 si Euforia Lifestyle din grila de programe aferenta platformei DTH Digi),
obliga paratele, in solidar, la plata catre reclamanta a sumei de 3.500.000 lei, cu titlu de daune morale,
obliga paratele sa difuzeze dispozitivul hotararii timp de o luna de la data ramanerii irevocabile pe posturile de televiziune Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle, GSP si Antena International,
obliga paratele sa publice hotararile in integralitate in 5 cotidiene de larga circulatie, respectiv: Jurnalul National; Gazeta Sporturilor; Evenimentul Zilei; Libertatea; Adevarul o data pe saptamana timp de o luna de la data ramanerii irevocabile a hotararii, precum si pe toate paginile de internet apartinand Trustului Intact timp o luna de la data ramanerii irevocabile a hotararii,
obliga paratele, in solidar, sa plateasca reclamantei suma de 39.140 lei reprezentand cheltuieli de judecata in fond. Mentine restul dispozitiilor sentintei apelate. Cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare.

Citeste restul articolului pe Paginademedia.ro

Material sustinut de BCR

VIDEO Antreprenor StartUp Nation: Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de cei 200.000 lei disponibili prin programul StartUp Nation si pentru a-ti dezvolta afacerea

Ai primit un acord de acceptare in programul StartUp Nation. Care sunt urmatorii pasi? Cu ce costuri te vei confrunta pentru a te putea folosi de acesti bani? Mai intai trebuie sa pui in practica ideea de business castigatoare, iar apoi sa iti cresti afacerea. Pentru asta ai nevoie, in primul rand, de clienti noi, strategii adaptate la nevoile pietei si de un ochi atintit permanent asupra propriei afaceri si asupra pozitionarii tale in cadrul unei oferte adesea variate.

5097 vizualizari

  • +9 (9 voturi)    
    //// (Vineri, 8 aprilie 2016, 16:05)

    hmara [utilizator]

    Stim deja.
    Base e de vina.


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri