Procesul Antene - RCS: Compania de cablu ar trebui sa primeasca 3,5 milioane de lei. Decizia nu este definitiva

de R.M.     HotNews.ro
Vineri, 8 aprilie 2016, 15:40 Economie | Media & Publicitate

Decizie a Curtii de Apel, in luna martie, in procesuk Intact - RCS: compania de telecom ar trebui sa primeasca despagubiri de peste 770.000 de euro (3,5 milioane de lei) daune morale, plus publicarea hotararii definitive in cinci ziare, dar si pe posturile trustului, timp de o luna, anunta Pagina de Media.

Decizia vizeaza, printre altele, campania furibunda lansata de posturile grupului Intact, in aprilie 2012, dupa ce canalele sale au fost scoase de pe Digi, reteaua DTH a operatorului. Decizia, data de Curtea de Apel, nu este definitiva, si poate fi atacata la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Decizia Curtii de Apel, pe scurt:

Admite apelul. Schimba in parte sentinta atacata, in sensul ca admite in parte cererea de chemare in judecata a reclamantei in contradictoriu cu paratele S.C. Antena TV Group SA (fosta S.C. Antena 1 S.A.), S.C. Antena 3 S.A. si S.C. Global Media Solutions (fosta S.C. Intact Media Group S.A.) si:
constata caracterul ilicit al campaniilor de denigrare desfasurate de parate impotriva RCS in perioadele martie-iunie 2011 (referitoare la cererea de deschidere a procedurii insolventei si actiunea de daune de 60 milioane de euro formulate de Trustul Intact impotriva RCS) si aprilie - mai 2012 (in legatura cu scoaterea de catre RCS a posturilor de televiziune Antena 1, Antena 3 si Euforia Lifestyle din grila de programe aferenta platformei DTH Digi),
obliga paratele, in solidar, la plata catre reclamanta a sumei de 3.500.000 lei, cu titlu de daune morale,
obliga paratele sa difuzeze dispozitivul hotararii timp de o luna de la data ramanerii irevocabile pe posturile de televiziune Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle, GSP si Antena International,
obliga paratele sa publice hotararile in integralitate in 5 cotidiene de larga circulatie, respectiv: Jurnalul National; Gazeta Sporturilor; Evenimentul Zilei; Libertatea; Adevarul o data pe saptamana timp de o luna de la data ramanerii irevocabile a hotararii, precum si pe toate paginile de internet apartinand Trustului Intact timp o luna de la data ramanerii irevocabile a hotararii,
obliga paratele, in solidar, sa plateasca reclamantei suma de 39.140 lei reprezentand cheltuieli de judecata in fond. Mentine restul dispozitiilor sentintei apelate. Cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare.

Citeste restul articolului pe Paginademedia.ro
Material sustinut de Provident

​INTERVIU Stefan Liiceanu - trecerea de la carti la produse japoneze traditionale via piata financiara

Dupa 17 ani petrecuti in Japonia, timp in care a lucrat in domeniul financiar, Stefan Liiceanu a decis sa deschida in locul fostei Librarii Humanitas din Fundul Curtii, Takumi - un magazin in care sunt comercializate produse japoneze traditionale. In cadrul, proiectului "10 ani", Provident vrea sa arate cum se vede Romania ultimilor 10 ani, dar si Romania urmatorilor 10 ani, prin ochii unor tineri care au avut succes. "Cred ca cel mai important este sa faci ce iti place. Productivitatea se vede atunci cand faci ceva cu pasiune, nu cand faci ceva pentru ca trebuie."
5082 vizualizari
  • +9 (9 voturi)    
    //// (Vineri, 8 aprilie 2016, 16:05)

    hmara [utilizator]

    Stim deja.
    Base e de vina.


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri