Dragos Patraru a decis: el si echipa lui vor pleca de la TVR, in conditiile in care, pe parcursul campaniei electorale, emisiunea Starea Natiei a fost mutata seara tarziu, fara ca el sa fie consultat, potrivit Paginademedia.ro. Aceeasi sursa anunta restructurari la Adevarul.

  • Intr-un interviu acordat Paginademedia.ro, Dragos Patraru spune: "am decis deja, dupa cum am spus. Plecam" de la TVR. El a facut acest anunt in conditiile in care "Starea Natiei", emisiune pe care o realiza la o ora de maxima audienta, a fost mutata la ora 23.05, dupa programele electorale, fara ca el sa fie consultat. Efectele mutarii asupra audientei au fost "dezastruoase", potrivit sursei citate. Contractul actual al lui Patraru cu TVR expira in vara, iar viitorul emisiunii sale la postul public era incert dupa ce el anuntase, recent, intarzieri de plata pentru echipa sa si faptul ca aceasta primeste amenintari din partea angajatilor televiziunii.

  • Aproximativ 30 de angajati ai Adevarul Holding au fost concediati, scrie tot Paginademedia.ro. Aceasta arata ca de restructurari sunt afectate departamentele de vanzari, marketing, controlling, contabilitate si dezvoltare online, acesta din urma fiind desfiintat cu totul. Salariile altor angajati au fost diminuate.