Grupul Intact a avut, in 2015, un rezultat EBITDA de 6,3% raportat la o cifra de afaceri de 100 de milioane de euro, potrivit unui cuvant inainte semnat de Camelia Voiculescu in raportul anual pe 2015. Documentul, publicat saptamana aceasta pe site-ul corporate Intact, in ajunul condamnarilor din dosarul de santaj Antena-RCS, este adresat in special partenerilor comerciali ai grupului.

Documentul precizeaza, intre altele, o crestere totala de 4% a cotei de piata pentru grupul de televiziuni ale Intact si o crestere cu 23% a numarului de vizitatori unici pe site-urile grupului.

Acelasi raport mentioneaza, ca planuri pentru 2016:

  • lansarea Happy Channel (petrecuta deja)
  • aniversarea a 25 de ani Intact Media Group
  • trecerea la transmisia HD (anuntata initial de reprezentantii Intact la CNA, unde s-au prezentat in prima parte a anului pentru a-si expune punctul de vedere in cazul evacuarii cerute de ANAF; apoi, confirmata pentru septembrie intr-un comunicat de ieri, emis dupa verdictul in procesul de santaj)
  • "investitii solide in zona digitala", unde site-urile Antena Group vor fi rebranduite sau relansate

Raportul a fost emis in conditiile in care, potrivit unor surse HotNews.ro, angajatii de la stirile Antena 3 primesc salarii mai mici cu 10% incepand de luna aceasta, scadere anuntata intern in martie, pe fondul evacuarii cerute de ANAF si mutarii intr-un nou sediu.