Jurnalistul Moise Guran a anuntat marti seara ca renunta la emisiunea Biziday, pe care o realizeaza la Digi 24, dar va aparea in continuare la postul de stiri si va realiza un proiect editorial dedicat mediului online.

Moise GuranFoto: TVR

Concret, este vorba despre o "aplicatie de stiri", dupa cum a explicat Guran, pe blogul lui.

"Am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac exact ce am predicat la TV ani de zile. Cand societatea se schimba, nu poti sa traiesti in turnul tau de sticla al televiziunii", a spus el, la Digi24.

Acesta a aratat ca "publicul migreaza pe telefonul mobil" si ca a trebuit sa ia o "decizie" in momentul in care si-a dat seama ca "tara noastra e pe o cale gresita si ca nu o vom putea schimba vorbind la televizor".

Moise Guran a aratat ca oamenii carora vrea sa li se adreseze "se uita din ce in ce mai rar la televizor" si isi iau informatia in timp real, in special de pe telefoanele mobile.

"Telefonul mobil e cel care aduce informatia", a spus acesta.

"Oamenii pe care ii caut - ei sunt telespectatorii Biziday in cea mai mare masura - sunt si altii care au inteles altfel capitalismul, viata, lupta in fiecare zi. Acei oameni si alte generatii care vor veni vor fi cele care vor schimba Romania", a precizat el, citat de Digi24.ro.

"Imi cer scuze fata de cei care sunt amarati ca nu va mai exista emisiunea Biziday", a adaugat acesta.