Fondatorul agentiei romanesti de publicitate GMP, Felix Tataru, a preluat oficial, miercuri, conducerea organizatiei internationale a industriei de comunicare, IAA Global. Numirea sa pentru acest post a fost anuntata cu mult timp in urma, Tataru fiind, de altfel, mai multi ani seful filialei locale IAA si vicepresedinte IAA Worldwide.

Felix Tataru Foto: GMP
  • Felix Tataru - care a revenit recent in atentia opiniei publice dupa ce multi publicitari l-au criticat pentru sprijinul pe care il exprimase fata de Coalitia pentru Familie, in scandalul semnaturilor pentru interzicerea casatoriilor homosexuale - a fost desemnat presedinte in cadrul alegerilor care au avut loc in board-ul IAA Global.

Felix Tataru, citat intr-un comunicat de presa: "Ca o industrie cu impact major, trebuie sa recunoastem ca misiunea noastra este de a inspira atat industria, cat si societatea. Orice persoana care lucreaza in marketing, media, advertising sau public relations are puterea sa faca o schimbare reala in bine in comunitatea din care face parte, iar IAA este o organizatie prin care se poate face acest lucru. Astfel, industria noastra isi va recapata prestigiul pe care l-a avut odata".

Comunicatul precizeaza ca noua echipa va avea "obiective concentrate indeosebi pe educatie si dezvoltare profesionala, impartasirea celor mai bune practici la nivel global, managementul situatiilor cu care se confrunta industria si dezvoltarea asociatiei in noi teritorii".