Site-ul 990.ro, care difuza ilegal filme si seriale, a fost suspendat de autoritati, domeniul acestuia fiind sechestrat din cauza ca face obiectul unei cauze penale. Site-ul este unul dintre cele mai populare din tara, iar pe retele sociale multi sunt extrem de dezamagiti. Sunt insa destui si cei care spun ca era timpul ca justitia sa-si faca datoria.

Mesajul postat pe 990.roFoto: -

"Acest nume de domeniu este sechestrat in conformitate cu dispozitiile art 249 din Codul de procedura penala. Prezentul nume de domeniu face obiectul unei cauze penale". Acesta este mesajul afisat la adresa 990.ro.

Pe Facebook foarte multi s-au aratat dezamagiti ca site-ul nu mai functioneaza, insa de miercuri seara circula pe internet un IP la care filmele pot fi vizionate.

in 2012, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis sa sesizeze Politia cu privire la 42 de site-uri care difuzau filme si seriale fara sa respecte legislatia audiovizualului si fara sa detina drepturile pentru continutul transmis. Printre acestea se numara si 990.ro.

In acesti an s-au facut perchezitii la detinatorii unor site-uri de streaming cae puneau ilegal pe internet diverse filme si seriale si mai multe site-uri au fost sechestrate.

Pe Facebook sunt insa destui si cei care spun ca era timpul ca justitia sa-si faca datoria, iar altii se plang ca 990.ro le-a umplut calculatorul de malware.