Divizia educationala a Softwin, Intuitext, lucreaza din octombrie cu o noua regie online, Digital Contact. Iar Orlando Nicoara semnaleaza pe blogul sau un nou site de anunturi al Intact, Carzz.ro.

  • ​Regia online Digital Contact se ocupa din octombrie de vanzarile de publicitate online pentru Intuitext, divizia educationala a grupului Softwin, potrivit unui comunicat de presa. Intuitext are in portofoliu site-urile Didactic.ro, SuntParinte.ro, Olimpiade.ro, ViitoriOlimpici.ro si AdmitereLiceu.ro si declara ca acestea insumeaza peste 13 milioane de afisari lunar. Digital Contact este regia de online a Tarsago Media Group, ce activeaza in Romania din 2015 si care detine licenta de operare a produselor, brandurilor, promotiilor si operatiilor Reader's Digest in cinci tari din regiune.
  • Trustul Intact a lansat un nou site de anunturi, de data aceasta dedicat domeniului auto, Carzz.ro, dupa cum a scris Orlando Nicoara pe blogul sau. Carzz, actualmente in versiune beta, completeaza oferta de anunturi online a grupului, alaturi de Lajumate.ro si Homezz.ro. Orlando Nicoara noteaza ca "cele 3 concureaza in mod direct si in regim “3 la 3” cu OLX.ro, Autovit.ro si Storia.ro, de la Naspers, si cu Imobiliare.ro, recent cumparat de Ringier, pe segmentul de real estate."