​Managementul operatiunilor grupului de comunicare Publicis Groupe din Romania se reorganizeaza, proces in cadrul caruia actuala sefa a agentiei de media Zenith Romania, Maria Tudor, este avansata Chief Media Officer pentru toate operatiunile media desfasurate de grup in centrul si estul Europei, potrivit unui anunt facut luni. Zenith Romania va intra sub umbrela entitatii-umbrela Publicis One Romania, condusa de Teddy C. Dumitrescu si Stefan Iordache.

Brandurile aflate sub umbrela Publicis in Romania - agentiile Leo Burnett, Publicis, Saatchi&Saatchi, Starcom, Optimedia, MSLGROUP The Practice, Publicis Consultants, iLeo, Nurun, The Geeks, Publicis Dialog si Publicis Events - se reunesc acum sub umbrela Publicis One. acesta este un nou model de organizare implementat de grupul-mama in 50 de tari de pe tot globul, in afara principalelor sale piete, dupa cum precizeaza informarea de presa de azi. Agentiilor de mai sus li se va alatura, din ianuarie 2017, si Zenith Romania, una dintre cele mai mari agentii de media de pe piata locala, care ramasese in afara grupului Publicis Romania desi era de trei ani in proprietatea Publicis Groupe.

Publicis One Romania este condus de Teddy Dumitrescu in calitate de CEO, Stefan Iordache - Chief Operating Officer si Mihaela Botea - Chief Financial Officer.

Cea care a condus pana acum Zenith Romania, Maria Tudor, a fost numita Chief Media Officer pentru toate operatiunile media ale Publicis One pe toate pietele din regiunea ECE (Zenith, Starcom, Mediavest, Optimedia/Blue 449). Ea isi va prelua atributiile din martie 2017.

Comunicatul mentioneaza ca managementul local al Publicis One a fost numit de Misa Lukic, CEO pentru intreaga regiune central si est-europeana. Toti membrii echipei de management si-au intrat deja in roluri.