Amazon a anuntat lansarea serviciului Prime Video in 200 de tari, tariful in Romania fiind de 2,99 euro/luna. Prime Video era disponibil in doar cateva tari, dar acum emisiuni precum The Grand Tour cu Jeremy Clarkson pot fi vizionate in toata lumea. Prime Video era pana acum disponibil in SUA, Marea Britanie, Germania, Austria si Japonia.

Amazon Prime VideoFoto: Amazon

Cei care vor sa incerce serviciul pot sa o faca gratuit timp de o saptamana si apoi, daca aleg sa se inscrie, abonamentul este 2,99 euro/luna pentru primele sase luni, crescand apoi la tariful standard de 5,99 euro/luna.

Cei de la Amazon spun ca printre titlurile prezente se numara "The Grand Tour","Mozart in the Jungle" si "Transparent". Amazon va ajunge sa fie in mai multe tari decat Netflix (care poate fi vizionat in 130 de tari), insa Netflix are mai mult continut. Niciuna dintre companii nu este in China.

Prime Video este disponibil pe PC, pe smartphone si pe smart TV, existand si posibilitatea de a descarca emisiunile si filmele pentru a le viziona online.