Oana Petroff, cea care a condus agentia de media Mindshare Romania, a preluat conducerea agentiei MediaCom Romania, potrivit informatiilor HotNews.ro. Mutarea vine la un an dupa ce Carmen Lixandru, fosta sefa MediaCom, a parasit compania din motive "de ordin personal". UPDATE MediaCom a facut anuntul in mod oficial. Vezi comunicatul mai jos.

Oana PetroffFoto: Hotnews

Mindshare si MediaCom opereaza sub umbrela GroupM, divizia de media buying a conglomeratului de comunicare WPP.

Oana Petroff a condus Mindshare in ultimii 12 ani.

Dupa plecarea lui Carmen Lixandru, conducerea MediaCom a fost asigurata interimar de Madalina Bodea, account director, alaturi de Costin Mihaila, managing director EMEA al retelei de media.

Comunicatul MediaCom:

Oana Petroff este noul CEO al MediaCom

MediaCom a desemnat-o pe Oana Petroff in functia de CEO al MediaCom Romania, functie ocupata anterior de Carmen Lixandru.

Inainte de a se alatura echipei MediaCom, Oana s-a aflat timp de 12 ani la conducerea Mindshare Romania.

Oana Petroff isi propune sa continue dezvoltarea MediaCom, asigurandu-se ca atat serviciile de consultanta in content si comunicare cat si executia campaniilor raman la cel mai inalt nivel.

In ultimii 3 ani, echipa MediaCom a crescut de la 30 la 44 de angajati si la o cifra de afaceri de aproximativ 46 milioane USD. Printre clienti se numara: P&G, GSK, Doctor Oetker, UniCredit, HBO.

Cu o experienta de 20 de ani in media, pe langa profesionalismul si caracterul integru ce o recomanda pentru aceasta pozitie, Oana Petroff aduce cu ea la MediaCom si competentele sale de strategie, digital si dezvoltare a echipei.

“Suntem incantati de faptul ca Oana ni se alatura ca CEO al MediaCom Romania. Venind din interiorul GroupM, Oana are avantajul de a intelege cum operam si n-am niciun dubiu ca va intra direct in paine de indata ce va preda toate responsabilitatile de la Mindshare.”, afirma Costin Mihaila, MD EMEA.

“Sunt foarte incantata sa ma alatur echipei MediaCom dupa 12 ani extraordinari la Mindshare. Abia astept acest nou inceput, sunt entuziasmata sa lucrez cu echipa de oameni talentati si responsabili care stiu ca exista la MediaCom.”, spune Oana Petroff.

Mindshare ii multumeste Oanei, care a avut un rol esential in construirea si consolidarea serviciilor si echipei Mindshare Romania pe perioada mandatului sau de CEO. “Suntem incantati ca i s-a oferit aceasta imensa oportunitate si ca va continua sa isi dezvolte cariera intr-o alta agentie din cadrul grupului.” a spus Zoran Jovanovic, CEO Minsdhare, CEE. Mindshare va anunta in curand noua structura de management.

Pe perioada tranzitiei, Oana va colabora indeaproape cu echipa de management existenta la MediaCom (care o include pe Madalina Bodea) pentru a asigura continuitatea in furnizarea celor mai bune servicii catre toti clientii agentiei.