Claudia Ion, pana acum director comercial al statiilor TV detinute de trustul Intact, preia pozitia de channel manager Antena 1, urmand sa coordoneze si departamentul de vanzari, potrivit unui comunicat al grupului media. Totodata, Catinca Marinescu devine noua sefa peste marketingul si comunicarea Antena Group.

Noua structura executiva va fi valabila de la 1 martie 2017.

Claudia Ion va continua sa coordoneze vanzarile Intact impreuna cu Adina Peicu si Madeleine Ion. La conducerea Antena 1, ea preia pozitia detinuta de Isabella Carmu pana cand aceasta a preluat functia de general manager la nivel de grup, in urma condamnarii lui Sorin Alexandrescu in dosarul de santaj Antena-RCS&RDS.

Tot de la 1 martie, Catinca Marinescu se va ocupa, din functia de head of marketing&communication al Antena Group, de "dezvoltarea strategiei de branding si comunicare" pentru posturile acestei companii, anume Antena 1, Antena Stars, Happy Channel si Zu TV. Catinca Marinescu a fost, de-a lungul carierei, strategic planner la Tempo Advertising, director de marketing la Pro TV, vicepresedinte de marketing la compania-mama a Pro TV, CME.