Nu cu mult timp in urma, atunci cand spuneai automatizare gandul te ducea la vreo profesie sau, mai rau, la un viitor de o probabilitate indoielnica.

iCEEfest-2017-[CP13-smarthomes]Foto: ICEEfest

Dar iata ca inovatia a depasit granite ce pareau de netrecut iar azi, fara nicio exagerare, putem vorbi chiar si despre automatizarea propriei case.

Nu e inca o normalitate dar nici nu mai tine de science-fiction.

Acesta este si motivul pentru care iCEE.fest (Bucuresti, 15 si 16 iunie) a adaugat anul acesta un nou stream de continut: Smart Homes!

De la un simplu plan si pana la solutii extrem de complexe, in cadrul festivalului de digital & tech se vor dezbate ideile momentului dar si ale viitorului in ceea ce, pe larg, putem numi smart living.

Discutiile ”Smart Homes” vor avea loc in Focus Stage 1/ 15 iunie.

Organizatorii au pregatit un bilet special:

iCEE.fest Smart Homes Ticket costa doar 50 euro (atentie, in acest moment biletele nu mai sunt disponibile online, ci doar pe baza de cerere via site-ul festivalului: http://www.iceefest.com)

Ziua va debuta cu o prezentare spectaculoasa a lui George Buhnici - realizatorul iLikeIT de la ProTV care va transmite live de pe santierul unde se construieste o casa smart: #CasaBuhnici.

Dupa care va fi randul specialistilor in domeniu sa prezinte cele mai noi tendinte:

Setlist pentru: The House of the Future/ ora 10.30

  •  Harald Schindele, Co-fondator @ Hirschmuller Schindele Architekten
  • Szymon Janiak, Co-fondator @ 1450
  • Bernhard Hussy, Co-fondator @ Nomos System

Setlist pentru: Green Houses and HiTech Solutions for Smart Living/ 12.15

  • Simon van der Jagt, CEO @ Nowi Energy
  • Adriaan Brebels, Managing Director @ Porta Capena
  • Szymon Janiak, Co-fondator @ 1450
  • Horatiu Ionescu, Dealer Oficial in Romania pentru Bang & Olufsen

Intre cele doua sesiuni dedicate prezentarilor, publicul festivalului va putea sa afle mai multe informatii de la artizanii faimoasei Villa M. Harald Schindele si Markus Hirschmuller sunt fondatorii Hirschmuller Schindele Architekten si vin la Bucuresti pentru a ne arata la ce nivel de complexitate au ajuns technologia si arhitectura.

”Utilizarea tehnologiilor Smart Homes a devenit un instrument puternic de economisire a energiei si de creare de configuratii de spatiu interesante” - Harald Schindele

Daca va ganditi sa va transformati casa intr-una inteligenta sau lucrati in domeniul livarii de solutii avansate de inginerie, atunci e clar, iCEE.fest e locul unde trebuie sa fiti pe 15 iunie

*****

Unul dintre cele mai importante festivaluri de digital tech si Internet din regiune, iCEE.fest a publicat Agenda pentru editia 2017.

Nu vor lipsi gigantii internetului - Facebook si Google - iar temelor deja consacrate, precum Realitatea Virtuala & Augmentata, AdTech, eCommerce, Startups sau e-Health li s-au alaturat anul acesta Smart Homes si Fintech.

Ultimele bilete disponibile la iCEE.fest 2017 (Bucuresti, 15 si 16 iunie) sunt disponibile pe site-ul oficial pe baza de cerere (formularul din homepage).

Nu rata biletul special: iCEE.fest Smart Homes Ticket cu doar 50 euro!