Adrian Preda este, incepand de astazi, 14 ianuarie, noul Co-Creative Director al agentiei de publicitate Leo Burnett. Alaturi de directorul de creatie, Emilian Arsenoaiei, Preda va gestiona conturi importante din portofoliul agentiei, se arata intr-un comunicat al agentiei.

“Un pic nelamurit de numarul mare de agentii cu directori de creatie 'made in Leo Burnett' am intrebat daca s-a schimbat ceva in ADN-ul Leo. Raspunsul a fost clar: excelenta creativa ramane porunca biblica de baza Leo Burnett. Am avut intotdeauna o slabiciune pentru cuvintele 'excelent' si 'creativ' puse impreuna: cand le aud mi se lumineaza ochii si zambesc larg. Numai atat si ar fi fost suficient sa spun da!”, isi justifica alegerea facuta Co-Creative Directorul Leo Burnett.

Adrian Preda-"Predu" revine pe piata de comunicare din Romania dupa o experienta ca Chief Creative Director la McCann Erickson Croatia. Anterior, din 1991 si pana in 2006, Preda si-a format cariera la agentia de publicitate multinationala Graffiti BBDO, pornind de la functia de Copywriter si pana la cea director de creatie in cadrul aceleiasi agentii.

“Predu este un veteran al acestei industrii, un om pe care te poti baza, un director de creatie talentat si inspirant. A crescut multi oameni, a crescut business-uri, a luat premii”, spune Roxana Dumitru, Managing Director la Leo Burnett Group.