Pro TV va avea un nou manager de relatii publice dedicat vedetelor sale, in persoana Cristinei Stanciulescu, anunta compania. La compania care opereaza Europa FM si Virgin Radio, directorul stirilor a demisionat, potrivit Paginademedia.ro.

  • Cristina Stanciulescu, cel mai recent redactor-sef al site-ului Life.ro, s-a mutat in echipa de comunicare a Pro TV, unde va fi Celebrities PR Manager, dupa cum anunta compania. Stanciulescu are peste 25 de ani de experienta in radio, presa scrisa si online, inainte de Life.ro ea lucrand, intre 2012-2015, ca publisher al revistelor Viva!, Unica, Glamour, Avantaje si Psichologies. Din 2002, a fost redactor-sef Viva!.
  • Directorul stirilor Europa FM si Virgin Radio, Sorin Dragomir, si-a dat demisia din grupul Lagardere, dupa zece ani in compania care opereaza aceste radiouri, potrivit Paginademedia.ro. El a venit la Europa FM in 2007, ca redactor-sef, preluand apoi pozitia de director de stiri. El realiza si emisiunea de publicistica Lumea Europa FM. Inainte de 2007, a lucrat timp de trei ani la BBC World Service.

UPDATE Jurnalistul Teodor Tita va prelua conducerea departamentului de stiri Europa FM, dupa plecarea lui Sorin Dragomir. Tita va fi prezent intr-o emisiune pe post - Drum cu prioritate, care va avea, din toamna un nou format, potrivit paginademedia.ro.