În această duminică, de la ora 18:00, Cosmin Savu, corespondent special Știrile PRO TV, a pregătit o nouă anchetă dureroasă la România, te iubesc! despre un atentat la siguranța energetică a țării cu efecte negative pentru întreaga economie națională: jafurile de la Hidroelectrica.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cosmin Savu le arată telespectatorilor rețeta dezastrului: managementul defectuos, grupări de afaceriști cu rădăcini bine înfipte în istoria societății, asocierea a tot felul de lipitori politice, proiecte de investiții păguboase, miliarde pierdute pe apa turbinelor de la Hidroelectrica. Toate aceste lucruri au avut rezultate catastrofale.

“Cu toții suntem afectați de furturile și politicile defecte de la Hidroelectrica, companie care produce enorm, dar este “stoarsă” pe măsură. După o insolvență chinuitoare, cea mai valoroasă companie energetică a României părea că a luat-o pe un alt drum, un nou început. Dar acesta este tot un drum presărat de minusuri.”, a declarat Cosmin Savu.

"Jaf. Și de la capăt" este o investigație jurnalistică ce încearcă să facă lumină în istoria afacerilor tenebroase de la Hidroelectrica, o analiză a sistemului hidroenergetic românesc și a consecințelor nefaste cauzate de lăcomia unor politicieni. Ce a descoperit Cosmin în demersurile sale, rămâne de văzut duminică, la România, te iubesc!

Toate reportajele pot fi urmărite pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro