Anchetele realizate de Camelia Moise, pentru emisiunea "Reflector", si Raluca Rogojina, pentru emisiunea "Cu ochii'n 4", au fost reprogramate pentru 30 ianuarie, si, respectiv, 1 februarie, relateaza NewsIn.

Presedintele Comisiei de Etica si Arbitraj din TVR, Horia Grusca a declarat ca sesizarea facuta de Camelia Moise a fost deja retrasa. Grusca a adaugat ca, probabil, si cealalta jurnalista care depusese sesizare si-o va retrage, deoarece si ancheta ei a fost reprogramata. "Si cea de-a doua sesizare ar putea fi retrasa, deoarece si materialul Ralucai Rogojina a fost reprogramat, pentru 1 februarie.

Jurnalistele Camelia Moise si Raluca Rogojina au sesizat Comisia de Etica si Arbitraj a TVR, in cursul saptamanii trecute, reclamand faptul ca anchetele lor, care vizau activitatea unor oameni politici, au fost oprite de la difuzarea pe post. In plus, Raluca Rogojina a acuzat Biroul de Presa din TVR ca a furnizat presei informatii incorecte.

La randul sau, Camelia Moise a reclamat "blocarea difuzarii partii a doua a reportajului de investigatie despre afacerile cu terenuri publice derulate pe raza primariei Mangalia, condusa de primarul Zamfir Iorgus".