Demisia lui Hurezeanu s-a facut azi foaie de hartie si a plecat de la Hurezeanu, dar acum vreo ora si ceva, managementul inca astepta ca ea sa ajunga la el. Ceea ce spune Cristi Sutu se confirma dintr-o sursa independenta si se pregatea de pe la sfarsitul lui 2007, scrie Iulian Comanescu pe blogul sau.

Destinatia lui Emil Hurezeanu nu e un mister, e vorba de “Cotidianul”, unde se pregateste un board format din fostul realizator al “Europei libere”, Liviu Mihaiu, Doru Buscu si Adrian Ursu. Ce pot spune decat ca Realitatea-Catavencu seamana tot mai tare cu o conopida, la cati suprasefi apar? (Po)vestea e atat de sigura cat poate fi o stire la timpul viitor.

Cu titlu de neverificata, aud si despre Dan Cristian Turturica la “Adevarul”. Iar o sa se supere ziarul la care colaborez ca nu am intrebat inainte sa scriu, imi pare rau, dar n-am cand, fiindca trebuie sa trimit comentariul de media la “Adevarul”.

Cert e doar ca “Romania libera” e in momentul de fata un ziar aflat la dispozitia lui Dan Adamescu junior, managerul. Au mai plecat Nicoleta Savin, iar prezenta Andreei Pora si a Sabinei Fati pare sporadica. Pacat. Desi incercarile de relansare ale acestei echipe nu se vedeau in cifrele de tiraj si audienta, eu deschideam tot mai des site-ul ziarului.

UPDATE: Cei patru beatlesi de la “Cotidianul” ar putea fi cinci, cu Robert Turcescu, in prezent directorul gazetei. Dupa alte surse, Turcescu are necazuri in trust, dupa episodul Orban-CTP-iesirea din Clubul de Presa.

Comenteaza pe blogul lui Iulian Comanescu plecarea lui Emil Hurezeanu de la "Romania libera".