Agentia de consultanta in relatii publice The Practice, ce apartine grupului Leo Burnett, a incheiat miercuri un parteneriat prin care devine reprezentantul exclusiv pentru Romania al retelei internationale de comunicare corporativa si relatii publice Publicis Consultants, potrivit IAA.ro. Prin acest parteneriat The Practice va avea acces la cunostintele, resursele si experienta retelei globale de comunicare.

The Practice va reprezenta interesele Publicis Consultants si va deservi clientii retelei care sunt interesati sa desfasoare activitati de PR in Romania. Companiile romanesti ce activeaza in strainatate vor beneficia, de asemenea, la nevoie de sprijinul retelei internationale, spun reprezentantii agentiei, citati de IAA.ro.

Este citat, de asemenea, pascal Beucler, vice-presedinte pentru strategie de brand si retele internationale in cadrul Publicis Consultants - Worldwide, potrivit caruia "am decis sa iesim mai intai un an impreuna si apoi sa ne casatorim".

Publicis Consultants - Worldwide este o retea internationala ce face parte din cadrul Publicis Groupe, cel de-al 4-lea grup de comunicare din lume.