Inceputul acestei saptamani a fost marcat de o serie de promovari si demisii pe piata publicitatii, comunicarii si relatiilor publice. Ultimul anunt il acest sens il da pe seful departamentului de Strategie si Research la Graffiti BBDO, Sorin Psatta, drept noul Integrated Communication Director la BBDO Romania. Alte schimbari au avut loc la GMP, la Media Strategy Bucharest si Mmd Romania.

  • Potrivit unui comunicat Pleon Graffiti, Sorin Psatta se va ocupa, in noua sa functie, de elaborarea strategiilor integrate de comunicare pentru clientii grupului si de coordonarea programelor de dezvoltare profesionala, aici avand si avantajul "experientei de profesor al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii.
  • Conducerea departamentului de strategie al Graffiti BBDO va fi preluata de Stefan Chiritescu.
  • Adplayers.ro anunta, pe surse, ca Daniel Stanciu, managing director la compania de audit de media Media Strategy Bucharest, a demisionat la inceputul anului.
  • Tot Adplayers.ro a anuntat numirea Mirelei Angelescu in functia de Strategy Director al agentiei GMP, condusa de Felix Tataru. Angelescu lasa vacanta functia de Client Service Director, anunta site-ul citat.
  • Agentia de comunicare Mmd Corporate, Public Affairs and Public Relations Consultants anunta intr-un comunicat de presa numirea lui Jan Simunek in functia de general manager al biroului din Romania. Printre clientii actuali ai agentiei se numara Visa Europe, Heineken, ING Asigurari de Viata, General Electric, Lenovo si Starbucks.