Spin Communications, o agentie de relatii publice din Grecia, si-a deschis in luna noiembrie a anului trecut o sucursala in Romania, se arata intr-un comunicat remis HotNews.ro. Agentia furnizeaza servicii de planificare strategica si comunicare, mai precis, fiind vorba de reputation management, gestionarea situatiilor de criza, programe de comunicare interna, planificare si implementare de evenimente, CSR, sponsorship, strategie editoriala, traininguri media si online PR.

Agentia Spin este condusa de Spiros Rizopoulos, care va ocupa pozitia de general manager, si de Ruxandra Florea in functia de country manager.

Ruxandra Florea are o experienta de opt ani in relatii publice, ultimii trei ani petrecandu-i ca PR director la Lowe Public Relations.

Experienta profesionala a lui Spiros Rizopoulos include, printre altele, patru ani in functia de director de comunicare al Western Policy Center din Washington D.C.

Spin Communications Grecia a avut in 2007 o cifra de afaceri de 700.000 de euro, in crestere cu 20% fata de anul precedent. Agentia are in prezent 14 angajati si mai mult de 16 clienti.