Grupul de companii media The Group a anuntat, miercuri, lansarea agentiei specializate de comunicare interactiva si internet Navidoo, care urmareste "exploatarea internetului ca mediu de comunicare, crearea de continut pentru media digitala, e-commerce, SEO, technical si user experience", precum si management-ul de brand in lumea virtuala. Agentia va fi condusa de Managing Partner Vlad Stan, fondatorul Vodanet, unde in prezent este doar actionar.

Comunicatul The Group il citeaza pe presedintele companiei, Zoltan Szigeti, potrivit caruia "inca de la inceputul anului trecut, cand am preluat compania New Media, am anuntat intentia noastra de a ne dezvolta in domeniul comunicarii interactive". Potrivit lui Szigeti, "Ne-am propus sa pasim in domeniul dezoltarii de platforme tehnologice pentru comunicare, asa incat s-a nascut firesc si agentia Navidoo".

Tot in comunicat este citat si Vlad Stan, potrivit caruia "in acest moment lucram deja la mai multe proiecte si vizam toate oportunitatile pe care le ofera Internetul ca domeniu al comunicarii".

Navidoo este a paisprezecea agentie din The Group, alaturi de mai multe agentii de creatie si productie publicitara, agentii de media si de PR, dar care include si agentia de comunicare interactive New Media si agentia de dezvoltare de continut media My Media.