Unul dintre cei mai vechi oameni din media online romaneasca, Ciprian Stavar, se va ocupa de antreprenoriat de la Sibiu dupa plecarea sa din functia de actionar si managing partner la agentia New Media, parte a The Group, a declarat el pentru HotNews.ro. El a precizat ca i s-a parut "fair" sa renunte si la actiunile pe care le detine in aceasta companie, avand in vedere decizia sa de a se reloca in alt oras si de a-l lasa pe Alin Zainescu singurul managing director la New Media.

Stavar a afirmat ca urmareste sa se ocupe de antreprenoriat la un alt nivel, avand in vedere ca piata de online din Romania este inca foarte slab dezvoltata. Cu toate acestea, el a spus ca va continua sa colaboreze cu The Group in zona de consultanta si expertiza, deoarece pe online aceasta zona "este foarte interesanta si la indemana".

Cristian Manafu scria, joi, pe blogul sau ca Ciprian Stavar va parasi New Media si The Group de la 1 martie si cita un mail intern al The Group, ce dezmintea faptul ca plecarea acestuia ar avea legatura cu decizia grupului de a infiinta, alaturi de Vlad Stan, o noua agentie de interactive, Navidoo, anuntata oficial joi.