Jurnalistul Cristian Roman nu mai lucreaza la cotidianul Gazeta Sporturilor, incepand cu 10 martie. Informatia a aparut pe zoso's blog si a fost confirmata chiar de catre Roman. "Da, este adevarat, nu mai sint angajatul GSP/USMedia. N-as vrea insa sa se speculeze: ma despart de GSP chiar intr-unul dintre cele mai bune momente din cariera. Si eu, dar si ei - sintem foarte multumiti unii de altii. Pur si simplu in viata mea au loc ceva schimbari, chiar foarte importante. Voi colabora in continuare cu GSP/USMedia", a explicat Cristi Roman.

"Cristi se indreapta spre tarmuri mai insorite si mai verzi", a precizat Zoso, lasand sa se inteleaga faptul ca Roman ar pleca din tara.

De altfel, pe acelasi blog, Catalin Tolontan i-a multumit lui Cristi Roman pentru contributia pe care a avut-o la Gazeta Sporturilor. "Ii multumesc lui Cristi pentru efortul sau de a pune pe picioare o linie noua de business in GSP. E vorba de televiziunea pe net si de legatura tehnologica si editoriala a redactiei cu posturile TV cu care avem parteneriate strategice. Pentru mine, a fost o bucurie sa lucram impreuna. Noi mai raminem in Romania, cu mina pe intrerupator".