Directorul de creatie al agentiei Graffiti BBDO Romania, Ema Prisca, a fost invitata in echipa de jurizare a New York Festivals - competitia internationala care premiaza excelenta in comunicarea creativa, arata un comunicat al agentiei. Oferta organizatorilor competitiei din acest an vine dupa ce agentia pe care Prisca o reprezinta a castigat anul trecut aurul la Design, Print&Outdoor.

“E interesant si instructiv sa fii de cealalta parte a baricadei. Te uiti cu alti ochi la lucrarile proprii pe care le crezi cu potenţial de festival. Bun nu e suficient, bun e media, lucrarile care nu ajung pe shortlist. Ad-urile stralucite pe care le-am vazut, toate au un element surpriza care te atinge in cap sau in inima", este citata in comunicat Ema Prisca, care anul acesta va juriza creatiile inscrise la categoria Print.

New York Festivals este format din evenimente separate, mentioneaza comunicatul, sectiunile clasice ale competitiei devenind, astfel, festivaluri independente, iar jurizarea va fi facuta online de directori de creatie de renume din toata lumea.