Grupul de publicatii The Marketer a lansat oficial, joi seara, revista lunara "Business Woman", dedicata femeilor de cariera, ce o va avea pe Andreea Marin Banica in functia de Director Editorial si pe Irina Ionescu in cea de redactor-sef. Editia de martie a revistei se afla deja pe piata.

"Business Woman" acopera atat subiectele traditionale pentru o publicatie adresata femeilor - stil de viata, timp liber si divertisment - cat si materiale pe teme de afaceri si cariera. Printre colaboratoarele revistei se numara Adriana Saftoiu, Aurora Liiceanu, irina Schrotter sau Cristiana Isopescu.

Pe langa atributiile de director editorial, Andreei Marin Banica ii revine, potrivit unui comunicat de presa, si rubrica "Remarkable Women", unde sunt prezentate in oglinda portretul unei femei celebre ce a marcat destinul societatii in care a trait si cel al unei romance care si-a cladit o cariera de succes.

"Daca anul trecut discutiile au fost mai soft si orientate pe life-style-ul femeilor de business, pe chestiuni de preferinte, atitudini, filozofie de afaceri, acum interviurile au fost foarte business-oriented, intrand foarte adanc in afacerea pe care o coordoneaza fiecare dintre acestea, pentru a afla ce fac, concret, aceste femei-manageri”, este citat, in acelasi comunicat, Alexandru Răducanu, publisher-ul publicatiilor The Marketer.

Cu acelasi prilej a fost lansata si a doua editie a anuarului "33 Romanian Business Women Hall of Fame", parte a portofoliului The Marketer ce mai include publicatia "The Marketer" si anuarul "33 Romanian Business Men Executives Hall of Fame".