Unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea consultantei de branding, Allen P. Adamson, managing director la Landor Associates New York, este invitat special la conferinta "BrandSimple. How the Best Brands Keep it Simple and Succeed", ce va avea loc la Bucuresti, in data de 23 aprilie. Conferinta este sustinuta de Landor Associates, una dintre cele mai renumite companii de consultanta de brand din lume, in colaborare cu partenerul exclusiv in Romania Seed Consultants.

Allen P. Adamson va fi insotit de alti consultanti internationali din reteaua Landor si va vorbi despre cum trebuie comunicat cel mai simplu si mai eficient mesajul unui brand, in conditiile competitivitatii foarte mari de pe piata.

Adamson, autor al lucrarii "BrandSimple", este unul dintre liderii industriei de branding si cunoscut inclusiv prin materialele pe teme de profil publicate in Wall Street Journal, Advertising Age, Forbes, New York Times sau Washington Post.

La conferinta de la Bucuresti vor mai participa Phil Duncan, presedinte Landor Europe&Middle East Region, Lori Rosenwasser, director global pentru Brand Engagement si Andrew Welch, executive director Corporate Brands Landor.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, conferinta se adreseaza managerilor de top si specialistilor în marketing, disciplinele comunicarii, branding, cercetare si dezvoltare de noi produse, dar si antreprenorilor si profesionistilor care doresc sa fie la curent cu tendintele globale din marketing.