Presedintele IAA Romania, Felix Tataru, a fost ales vicepresedinte IAA Worldwide, in ajunul Congresului mondial al International Advertising Association, care se desfasoara saptamana aceasta la Washington, potrivit unui comunicat al organizatiei. Cel de-al 41-lea congres mondial al IAA se desfasoara in perioada 7-9 aprilie si are tema "What's coming next?".

Directorul agentiei GMP a fost desemnat vicepresedinte IAA in conditiile in care duminica, inaintea deschiderii oficiale a congresului mondial, la un eveniment dedicat educatiei pe teme publicitare, Scoala IAA - proiect al filialei romanesti a organizatiei - a fost prezentata drept exemplu de buna practica in domeniu.

IAA Romania este nominalizata, la acest congres, la Chapter Excellence Award - Golden Tulip, distinctie acordata de aceasta organizatie celei mai bune filiale din lume.

Cel de-al 41-lea Congres mondial al IAA este primul care are loc in SUA dupa 22 de ani si marcheaza 70 de ani de la infiintarea acestui for. La eveniment iau parte circa 700 de delegati din 65 de tari - lideri ai industriei, oficialitati guvernamentale, reprezentanti media si ai multor institutii internationale, inclusiv Comisia Europeana.

Tema acestei editii este felul cum vor evolua retelele sociale, telefonia mobila si alte noi tehnologii si impactul pe care acestea il au asupra pietei de marketing si comunicare.