Conferintele Olimpiadelor Comunicarii 2008 vor avea loc in perioada 15-16 aprilie, la Palatul Parlamentului. In cadrul acestora, participantii pot afla de la experti in domeniu si cu personalitati din zona comerciala si din lumea politica, urmand sa fie acoperite toate domeniile comunicarii - marketing, advertising, PR, comunicare online, comunicare politica si mass-media.

In data de 15 aprilie, prima faza a conferintei, "Laboratorul de disectie", va analiza deosebirile majore dintre publicitatea comerciala si cea sociala, dupa care manageri din mari companii vor discuta despre cat adevar si cata manipulare cuprinde o campanie de CSR. Ultima faza a primei conferinte va avea tema "Bloguri - manual de utilizare pentru comunicatori".

In cea de-a doua zi, 16 aprilie, "Laboratorul de disectie va compara PR-ul comercial cu relatiile publice din domeniul politic. A doua parte a conferintei va aduce laolalta personalitati politice care vor discuta despre gestionarea crizelor de imagine, iar finalul va fi rezervat managerilor din agentiile de comunicare, care vor explica mecanismele dupa care functioneaza acestea.

Olimpiadele Comunicarii reprezinta o competitie nationala pentru tinerii interesati de o cariera in publicitate, relatii publice sau comunicare politica si se desfasoara sub patronajul Presedintelui Camerei Deputatilor.