Steaua pe gazon, primul episod dintr-un nou serial in care vedeta este Adrian Mutu, un talk-show nou cu personaje vechi si cele mai importante premii ale teatrului romanesc vor lupta, luni seara, sa atraga audiente cat mai mari. Televiziuni in rol principal: Antena 1, Kanal D, Realitatea TV si TVR, in fata carora Pro TV opune rezistenta minima, cu un film de actiune, un buletin de stiri si un serial.

De la ora 22.30, Kanal D, abia invins de Antena 1 in tentativa sa de a-si pastra drepturile de difuzare pentru meciurile din Liga 1, scoate la inaintare, in premiera, serialul "Il Fenomeno - Adrian Mutu", prezentat drept "unul dintre cele mai impresionante productii realizate vreodata pentru un post de televiziune romanesc".

Serialul il va prezenta pe fotbalist alaturi de familie, prieteni si colegii de echipa, la Florenta, unde filmarile au inceput in urma cu cateva saptamani. Potrivit datelor Evenimentului Zilei, ziar ce face parte din portofoliul Ringier - grup partener cu Dogan in conducerea Kanal D - Mutu ar fi fost platit cu peste doua milioane de euro pentru a-si juca propriul rol la acest post. Clauzele contractului pentru aparitia lui Mutu in exclusivitate la Kanal D sunt confidentiale, sustine televiziunea.

Kanal D a plasat in grila acest primul episod asa incat sa nu se suprapuna cu meciul Steaua - Universitatea Cluj (Liga 1), programat de Antena 1 de la 20.30. Cu acest meci se va suprapune, insa, transmisia TVR de la Gala Premiilor UNITER (Teatrul N), cel mai important eveniment anual al teatrului romanesc, cu transmisii de la 20.15, 21.30 si 23.10.

In fata concurentei oferite de posturile generaliste, Realitatea TV lanseaza, tot luni seara, in intervalul 22.00-24.00, noua sa emisiune "Fetele Cotidianului", realizata de membrii Consiliului Editorial de la Cotidianul - Robert Turcescu, Doru Buscu, Emil Hurezeanu, Mircea Dinescu si Adrian Ursu, emisiune care va include rubrici precum "Sarmalute-n foi de fita" si "Chirurgie plastica reparatorie". Realizatorii, prezentati de Turcescu drept "parteneri de dialog spumosi", vor modera pe rand noul talk-show, care se suprapune cu pilonul de audienta al Antenei 3, "Sinteza a zilei" cu Mihai Gadea si Ion Cristoiu.