Sefa de pana acum a PR-ului de la Avon Canada, Loredana Visa revine in Romania in functia de general manager al filialei locale a companiei de consultanta in domeniul relatiilor publice, V+O Communication. Potrivit unui comunicat V+O, Visa va prelua oficial postul la finele lunii mai 2008.

Inainte de a prelua functia de PR manager la Avon Canada, unde s-a ocupat de strategia de comunicare si de programele CSR ale companiei, Loredana Visa a ocupat timp de trei ani pozitia de PR Director la Graffiti BBDO Romania, dupa mai multi ani in care s-a ocupat de comunicarea Connex GSM ca membru al primei echipe de PR a companiei, apoi ca sefa a Departamentului Regional de PR Connex.

Reteaua elena V+O Communication, care din 2007 a devenit parte a grupului international IMSG, detine in Romania un portofoliu de clienti ce include Cosmote, Germanos, Ikea, Microsoft, Coca-Cola si Garanti Bank.

  • Tot in zona relatiilor publice, compania de PR Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants a anuntat miercuri numirea lui Cristi Cretan in functia de Corporate&Financial Communications Director. Cristi Cretan a fost seful biroului din Romania al Dow Jones Newswires, colaborator al Wall Street Journal, consultant pentru mai multe companii, corespondent al Associated Press si director operational al Mediafax.