CNA va reevalua, in sedinta sa de marti, cererea de licenta audiovizuala din partea postului public de televiziune pentru TVR Bucuresti, dupa ce Consiliul a amanat o decizie in acest sens, la finele lunii martie. La dezbateri va fi prezent si presedintele-director general al televiziunii publice, Alexandru Sassu. Tot marti, S.C. Realitatea Media SA Bucuresti va solicita Consiliului doua licente audovizuale pentru posturile Realitatea Film Univers si Promo TV.

TVR Bucuresti se vrea un post regional generalist, care va retrasmite programe de divertisment, informatii si programe destinate etniilor din Muntenia si Dobrogea, potrivit reprezentantilor postului prezenti la sedinta din 25 martie a CNA, cand au formulat o prima solicitare de licenta audiovizuala prin satelit.

La acea vreme, Consiliul a amanat acordarea licentei, pe motiv ca proiectul inaintat de reprezentantii TVR Bucuresti nu prezenta o strategie clara privind abordarea programelor regionale si a unui buget alocat.

Mai mult, membrii Consiliului au considerat necesara si prezenta directorului general al televiziunii publice, Alexandru Sassu,la o noua dezbatere pe subiect.

De asemenea, CNA va lua in discutie, in sedinta de marti, si solicitarile de licenta audiovizuala pentru posturile Realitatea Film Univers si Promo TV, solicitari inaintate de Realitatea Media.

Intr-un comunicat al CNA, din 12 martie, Realitatea Media isi anuntase intentia de a solicita licente audiovizuale pentru mai multe posturi de televiziune, printre care si una pentru adulti, insa reprezentantii societatii nu s-au mai prezentat in sedinta CNA cu nicio cerere.