Odata cu Nora Markovici, de la SBS Radio (Kiss, Magic, One Fm) a mai plecat si Vadi Rus, director de programe Kiss FM. cei de acolo au gasit deja un om, de data asta un expat, Denis Florent, care a mai lucrat in romania. Toni Tesiu are si un interviu cu el. tot legat de radio sunt disponibile si noi date de audienta [1, 2].

Cosmin Popa, directorul agentiei NewsIn, intra si el boardul grupului Realitatea Catavencu si este responsabil pentru integrarea editoriala; acelasi grup nu ii mai prelungeste contractul lui Andrei Gheorghe, iar Denise Stanciu este noul research manager al Discovery Romania, venind de la The Group, unde a fost media manager.

Doi mari operatori de cablu din Bulgaria (Evrokom Cable, Cabletel) si-au anuntat intentia de a fuziona. Noua entitate ar urma sa aiba in jur de 25% din piata si va fi controlat de fondul WarburgPincus.

Cel mai important site de informatie juridica din Bulgaria, Lex.bg, a fost intrat in portofoliul Darik News, care a preluat 90% din actiunile companiei pentru o suma estimata la 350.000 euro. Darik News mai detine Novinite.com si agentia foto Sofia, pe zona informatie sportiva Gong.bg, economic - Lev.bg si DarikFinance.bg, lifestyle - Zar.bg si platforma de bloguri Log.bg.

Una din agentiile de PR de la vecinii de peste Dunare (M3 Communications Group) a lansat o retea sociala DotBulgaria.com (realizatorii spun similara cu MySpace si Facebook) pentru comunitatea de business si comunicare.

Creatiile pentru campaniile online globale pentru clienti ca Bank of America, General Motors sau Microsoft sunt subcontractate printre altele la companii din Bulgaria (Stanga) si Ucraina (DDM).

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Iann