Agentia Media Direction a anuntat, joi, ca "a decis sa renunte la serviciile lui Razvan Varabiescu, managing director". Decizia a fost luata de comun acord, in urma "unor deficiente constatate in desfasurarea activitatii", potrivit unui comunicat de presa al BBDO Romania.

Acelasi comunicat arata ca atributiile lui Varabiescu sunt preluate de Nicoleta Padure, cu sprijinul Norei Marcovici, CEO BBDO Group Romania. Nicoleta Padure a lucrat cinci ani la Prima TV, in managementul vanzarilor si al productiilor locale, doi ani ca director de vanzari la SBS Radio si trei ani de management general la compania de trade marketing si in-store media Cupon Pro.

Potrivit comunicatului, "aceasta schimbare va imbunatati modul de operare, serviciile, transparenta si structura actuala a echipei si va consolida pozitia de lider de piata a Media Direction.

Nora Marcovici s-a alaturat Grupului BBDO Romania in calitate de CEO la finele lunii mai, dupa sase ani in care a condus divizia de radio a SBS Broadcasting Media (Kiss FM, Magic FM, One FM si Kiss TV).

In februarie a.c., directorul executiv al Media Direction, Cristian Mucichescu, s-a despartit de aceasta agentie de media pentru a deveni managing director al OMD Romania.

Razvan Varabiescu preluase postul de managing director la Media Direction in martie anul trecut, dupa ce lucrase alaturi de companie din 2001.

Media Direction este agentia de media a grupului BBDO Romania (parte a grupului Omnicom) si ofera servicii de media buying, planning, strategie si cercetare. Portofoliul sau include Allianz, Dacia Renault Nissan, Masterfoods, Pepsi, Wrigley.