Lui Dorel ii vine mingea "pe spit" la o miuta pe un santier arheologic, iar rezultatul este un dezastru in ultimul spot publicitar pentru Unirea, realizat de agentiile Cap si Next Advertising. Cele doua agentii anunta intr-un comunicat de presa ca, pe parcursul Campionatului European de Fotbal, spotul ruleaza doar pe postul public de televiziune.

In comunicat este citat Codin Caradimu, trainee copywriter CAP, potrivit caruia producatorii spotului au ajuns la disperare in timpul realizarii acestuia, deoarece niciunul dintre protagonisti nu stie sa joace fotbal. Ideea este de a-l prezenta pe Dorel ca un "Banel al echipei Unirea, in care toti fac gura mare, dar el e singurul care trage la jug".

La realizarea spotului au participat Codin Caradimu – Trainee Copywriter Cap, Tedi Zugravu – Art Director Cap, Costin Popescu - Creative Director Cap, Daciana Negoita - Senior Account Executive Next Advertising, Sorin Popescu – Director General Next Advertising, Oana Negoita - Media Planner Next Advertising.