Mihai Morar va mai petrece doar doua saptamani la Radio 21, unde realizeaza, impreuna cu Daniel Buzdugan, emisiunea de dimineata. Cei doi au hotarit sa paraseasca postul de radio dupa cinci ani: "Nu banii sunt motivul plecarii, ci atmosfera din radio, unde s-a intimplat ceva", a declarat Morar, adaugind ca in acest moment se afla in negocieri, impreuna cu Buzdugan, cu mai multe trusturi.

"Ne-am dat demisia joi, 19 iunie, dar vom realiza emisiunea inca doua saptamani", a mai spus Mihai Morar.

Potrivit unor informatii din piata, destinatia lor este trustul Pro, ale carui posturi de radio au pierdut teren in fata liderilor de piata, pe segmentul matinalelor situandu-se pe locul 5 in Bucuresti si pe locul sase la nivel national.

Emisiunea Dimineata DeMenta, realizata de cei doi timp de cinci ani la Radio 21, este lider de audienta pe segmentul programelor matinale din Bucuresti si la nivel urban, fiind depasita la nivel national doar de programul de dimineata al Radio Romania Actualitati, potrivit ultimului studiu ultimului studiu de audienta radio, ce acopera prima parte a acestui an.

In ultimul an, Dimineata DeMenta a inregistrat cresteri la nivel urban si multumita extinderii retelei Radio 21 in orasele mici si mijlocii.