Jurnalistul Adelin Petrisor a fost cooptat de Realitatea TV, unde va lucra in calitate de reporter special incepand din iulie, potrivit unui comunicat al postului de televiziune. Petrisor a demisionat in urma cu mai putin de doua saptamani de la Antena 1, unde era corespondent special al Observatorului.

Alaturi de Petrisor, la Realitatea vine si operatorul Dan Gecui, partener al reporterului in majoritatea reportajelor exclusive realizate de acesta, potrivit comunicatului de presa.

Documentul il citeaza pe Adelin Petrisor spunand ca "e un pas inainte. Mi-a fost destul de greu dupa ce am lucrat 9 ani in Antene, unde am foarte multi prieteni pe care-i respect si care m-au ajutat in cariera. Din fericire, sunt un tip norocos si am foarte multi prieteni in Realitatea TV, care, sunt convins, ma vor ajuta pe mai departe".

Adelin Petrisor este cunoscut in special pentru reportajele sale din Liban, Albania, Kosovo, Irak, Afganistan, Guantanamo, Israel. In 2007, el a fost premiat pentru "Cel mai bun reportaj" la cea de-a 17-a editie a Premiilor Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania (APTR).