Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Burse de jurnalism pe probleme de sanatate mintala, de la Centrul Carter si CJI

de V.O.     HotNews.ro
Luni, 30 iunie 2008, 15:43 Economie | Media & Publicitate

Centrul pentru Jurnalism Independent anunta editia romaneasca 2008-2009 a Burselor Rosalynn Carter pentru Jurnalism pe probleme de sanatate mintala, acordate in parteneriat cu Centrul Carter din Atlanta, SUA. De aceste burse vor beneficia doi jurnalisti romani, care, timp de un an, vor realiza un proiect mediatic prin care sa exploreze si sa aduca in atentia publicului aspecte legate de sanatatea mintala sau bolile mintale.

Bursierii vor fi selectati printr-un concurs de proiecte. ursele presupun participarea la doua reuniuni ale bursierilor Rosalynn Carter, la inceputul si sfarsitul proiectului, asistenta tehnica din partea Centrului Carter si a CJI, precum si sprijin financiar in valoare de 2.500 USD pentru fiecare bursieri, in scopul elaborarii proiectului selectat.

Bursele sunt accesibile tuturor jurnalistilor - de presa scrisa, radio, TV, online. Proiectele pot include serii de articole, investigatii, reportaje, elaborarea unor filme documentare, scrierea unor carti sau orice alta forma de produs editorial.

Dosarele de inscriere trebuie sa contina: CV (in engleza); o scrisoare de intentie (in engleza); o descriere detaliata a proiectului propus (in romana); un rezumat al proiectului (obiective, activitati, mijloace, efectul anti-stigma - in engleza); un portofoliu de articole reprezentative ale candidatului (care pot fi sau nu pe tema sanatatii mintale - in romana).

Termenul limita pentru depunerea proiectelor este 10 iulie 2008, orele 17:00.  Proiectele trebuie depuse la sediul CJI din Bdul Regina Elisabeta nr. 32, etaj 1, sector 5, Bucuresti sau prin e-mail la bursecarter [at] cji.ro. Castigatorii vor fi anuntati in data de 18 iulie. Ei trebuie sa fie disponibili pentru a se deplasa la Atlanta, in perioada 22-24 septembrie 2008.

Articol sustinut de BRD Groupe Société Générale

Atelier de idei. Cum te ajuta tehnologia sa-ti faci mai mult timp pentru tine si planurile tale

Munca multa, stres, ore peste program, termene limita, sedinte lungi. Uneori, asa arata ziua de lucru a multora dintre noi. Din acest motiv e foarte important sa investesti in lucruri care te pot ajuta sa iti folosesti mai bine timpul petrecut la birou. Sa lucrezi mai bine, mai usor si mai repede poate insemna mai mult timp pentru tine si pentru cei dragi. Iti propunem, asadar, cinci directii care te pot ajuta pe plan profesional si personal.

61 vizualizari
ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version