Alianta globala dintre Scholz&Friends si Lowe Worldwide va fi operationala si pe piata din Romania incepand din septembrie a.c., potrivit unui comunicat de presa al Scholz&Friends Group. Scholz&Friends Bucharest va activa ca agentie independenta in cadrul Lowe Group, in cadrul unei companii de tip joint venture separata, potrivit lui Stefan Janssen, managing director al S&F International.

Scholz&Friends inceteaza, astfel, cooperarea de pana acum cu agentia GAV balkanski, potrivit comunicatului.

Scholz&Friends este singura agentie europeana condusa din Germania, avand peste 20 de filiale la nivel european si lucrand pentru clienti precum Tchibo, Mercedes-Benz sau Siemens. Lowe&Partners Worldwide, parte a grupului de comunicare Interpublic, este reprezentata pe plan local de Lowe&Partners Romania so ;icreaza sau a lucrat, in Romania, pentru clienti precum Unilever, Coca-Cola Romania, Electrolux Romania, Johnson&Johnson sau Bayer.

In Romania, grupul Lowe este reprezentat de agentia de publicitate full service Lowe&Partners Romania, Initiative (full service media), Brand Connection (media buying si planning) si Lowe PR.