Iranul si testarea rachetelor balistice, atentatul din Istanbul, dar si spintecatorul de iepuri, numele copilului lui Nicole Kidman sau povestea liliacului care a adormit in sutienul unei adolescente figureaza printre cele mai citite stiri, la nivelul Americii de Nord, de pe siteul BBC.

Pe primul loc in interesul cititorilor, atat la nivel global, cat si pe continente, se afla situatia din Orientul Mijlociu, dupa ce Iranul a testat astazi rachete balistice care pot atinge Israelul. Locul doi este ocupat de cazul unui biciclist care, dupa ce a omorat o fata de 17 ani, a primit doar o pedeapsa contraventionala, in timp ce locul trei ii revine Pamelei Anderson, care a decis sa petreaca trei zile in casa Big Brother.

Imediat sub podium este istoria unui mic liliac care a gasit de cuviinta sa se culce in sutienul unei norvegience de 17 ani. Tanara a crezut initial ca miscarile sunt cauzate de vibratiile telefonului mobil. "Parea ca se simte foarte comfortabil acolo asa ca a fost o grosolanie din partea mea sa-l scot afara", a declarat ea.

Dupa elucidarea numelui fetitei lui Nicole Kidman, pe locul sase se situeaza povestea spintecatorului de iepuri din Germania. Peste 30 de iepuri de casa au fost ucisi prin decapitare in ultimul an in orasele Witten si Dortmund, acesta fiind considerat drept unul dintre cele mai socante cazuri de cruzime impotriva animalelor cu care s-a confruntat vreodata Germania.

"Se intampla intotdeauna la fel. Detectivii gasesc iepurii morti in custile lor. O persoana necunoscuta le taie capetele si dupa aceea le scurge sangele intr-o cutie sau intr-o sticla. Nu am gasit niciodata capetele sau sange", a declarat un ofiter de politie.

Anchetatorii se tem ca atacatorul ar putea trece de la uciderea iepurilor la asasinarea oamenilor.

Atentatul asupra consulatului american din Istanbul, soldat cu sase morti, se situa pe locul zece.