Din cand in cand apare la televizor un cocalar in camase rosie, colan la gat, ochelari pa frunte si fata de taximetrist bazat care la stop se baga in fata peste linia de tramvai si claxoneaza cu nesimtire, constata intr-o nota savuroasa Dan Selaru pe blogul sau romaiadeieri.blogspot.com

Deci cocalarul respectiv, cu o aroganta de parlamenar, ne spune in ce cacat am fi daca Petrom nu si-ar plati impozitele. Parca Petrom ne face noua o concesie ca le plateste, noi restul suntem niste, vezi Doamne, sustinuti economic, carora Petromul le arunca firimiturile.

Ba Petrom, tu ne vinzi petrolul noua, romanilor. Chiar daca l-ai aduce din Venezuela, banii pe care trebuie sa-i dai statului roman sunt de la noi, nu i-ai facut tu cu mintea ta de austriac cu apucaturi de imperiu scapatat, au ajuns la tine de la noi.

Iar ba Petrom, petrolul ala pe care-l vinzi e din subsolul romanesc, vandut tie de un alt derbedeu arogant, propun sa schimbi in reclama cu pricina cocalarul cu deputatul cu cazierul nepatat de motorina, Adrian Nastase.

Nesimtirea este dublata de mentalitatea de boier care nu-si bate serbii, e marinimos. Nu se gaseste niciun politician cu sange in instalatie care sa-ti dea dracu miliardul ala jumate din contractul tau beton si sa te trimita acasa sa-ti extragi petrolul din Austria.

Traiasca mersul pe bicicleta!

Comenteaza pe blogul lui Dan Selaru