Trustul Intact a anuntat incetarea colaborarii cu Mihai Craiu, director general la Jurnalul National si la Saptamana Financiara, incepand cu 1 octombrie, posturi ce vor fi preluate de Marius Tuca, respectiv, de Gabriela Vranceanu Firea, anunta Mediafax.

Incepand cu data de 1 octombrie, Marius Tuca va ocupa functia de director general al cotidianului Jurnalul National, in timp ce Gabriela Vranceanu Firea va fi numita director general al saptamanalului Saptamana Financiara.

Trustul Intact nu a precizat motivele pentru care a incetat colaborarea cu Mihai Craiu.

Intrebat daca va mai ramane actionar la Saptamana Financiara, Mihai Craiu a raspuns: "Raman, dar am initiat o procedura de exit".

Mihai Craiu si-a inceput cariera in media in 1992. In 1996, el a fondat propria companie, fiind angajat pe postul de consultant, iar ulterior director de vanzari si PR la Antena 1, pana in 2001.

In 2001, a devenit director general al cotidianului Jurnalul National, iar in 2005 a infiintat, impreuna cu Camelia Voiculescu si Gabriela Vranceanu Firea, revista Saptamana Financiara, la care a fost numit director general.