Jucatorul de golf Tiger Woods merge pe apa, asemenea lui Iisus, intr-un clip postat pe YouTube de producatorul de jocuri pe calculator Electronic Arts. Clipul a fost urcat pe YouTube ca raspuns pentru un alt filmulet, realizat de un fan al jocului. Acesta descria o "eroare de programare" in jocul Tiger Woods PGA Tour 08, in care faimosul jucator de golf parea ca merge pe apa.

Noul spot al EA Sports promoveaza o noua editie a simulatorului de golf Tiger Woods PGA Tour 09, produs de EA Sports si programat sa fie lansat oficial pe piata americana saptamana viitoare.

Daca, in clipul postat de utilizatorul Levinator25, Tiger Woods calca pe apa in mediul virtual al jocului pe calculator, in clipul-raspuns, jucatorul in persoana reuseste aceasta "performanta". Inainte ca Woods sa paseasca pe apa, apare mesajul EA Sports: "Levinator25, pare-se ca ai impresia ca inregistrarea ta, Lovitura lui Iisus, este o eroare in joc". Spre sfarsit, mesajul continua: "Nu este o eroare. El (Tiger Woods) chiar este atat de bun".

Blogul Mashable noteaza, in legatura cu initiativa EA Sports, propagata viral pe internet in ultimele doua zile: "Sa urmaresti Twitter si alertele Google pentru comentarii negative la adresa ta, in blogosfera si in social media in general, este un lucru, dar daca vrei sa traiesti cliseul chinezesc al transformarii pericolului intr-o oportunitate, asa trebuie facut. EA a abordat cu succes ceea ce-ar fi putut deveni o nota proasta din partea fanilor inraiti ai jocului, transformand totul intr-o miscare de marketing discutata pe larg".

Clipul EA Sports:

Clipul utilizatorului Levinator25: