Bogdana Butnar, pana acum senior strategic planner la McCann Erickson, preia funcia de managing director si sef de strategie la agentia specializata in marketing digital al McCann Worldgroup, MRM Partners, potrivit unui comunicat difuzat miercuri de companie, ce confirma astfel oficial informatia vehiculata de cateva zile de surse convergente din piata media.

Divizie a McCann Worldgroup Romania, agentia MRM Partners ofera servicii de marketing in mediul online si new media, incluzand servicii web (strategie, web design, programare, comunicare online etc), comunicare interactiva prin SMS, MMS, jocuri web, continut 3G, direct marketing si consultanta pentru managementul bazelor de date si protectia datelor.

“Comunicarea online este un domeniu care, asemeni Internetului propriu zis, este mereu in schimbare si in dezvoltare. In Romania, noi suntem in cea mai interesanta faza: cea a inceputurilor cand se invata mult, se greseste mult si se construieste mult. MRM este la nivel global o forta pe partea digitala si era momentul ca el sa devina un jucator important si in Romania”, argumenteaza Bogdana Butnar decizia de a prelua functia de conducere a diviziei MRM Partners, citata in comunicat.

Potrivit acesteia, rolul ei in MRM Partners va fi sa continue o reorganizare pe care agentia a inceput-o in urma cu jumatate de an, "in speta vom dezvolta partea de Search Engine Marketing si vom incerca sa adaugam o parte puternica de content si gaming. In plus, o sa ne dezvoltam si mai mult pe partea de web design si web communication, pentru a face fata cerintelor clientilor actuali si viitori”, a detaliat Butnar.

Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine Bucuresti si a London Metropolitan University, Bogdana Butnar s-a alaturat agentiei McCann Erickson la inceputul anului 2007, lucrand pe conturi precum Vodafone, Kandia-Excelent / Cadbury Schweppes, Coca-Cola, Bergenbier, MediaGalaxy, Heineken sau BRD.

Printre clientii agentiei se numara: Heineken Romania (cu brandul Golden Brau), Microsoft, Radio 21, si Kandia-Excelent / Cadbury Schweppes.