Realitatea TV lanseaza, la sfarsitul acestei saptamani, la Targu-Mures, a treia statie din reteaua sa de televiziuni locale, informeaza un comunicat al postului. Realitatea TV Targu-Mures va fi condusa de Sergiu Zeres si va avea o echipa de 30 de persoane, dintre care 11 sunt jurnalisti.

Asemenea celorlalte televiziuni din retea, postul local va transmite trei jurnale de stiri in cursul diminetii, un jurnal de pranz, la ora 13.00, si un buletin de seara, de la ora 18.20. Programul mai include o emisiune de sinteza, de la ora 21.45, urmata de un talk-show, "Muresul in Realitate".

Producatorul postului va fi Roxana Neag, iar echipa editoriala este formata din Adrian Giurgea, Ioan Korpos, Bartha Zsuzsanna, Serenela Muresan, Raul Hategan, Rodica Boariu, Alexandra Didilescu, Iulia Vizi si Tudor Chirila.

Statia va fi inaugurata in data de 12 septembrie, la patru luni dupa lansarea Realitatea TV Brasov si la jumatate de an dupa lansarea retelei de televiziuni locale a acestui grup, prin Realitatea TV Cluj.