WebStock: despre blogging si web 2.0

de D.C.     HotNews.ro
Joi, 11 septembrie 2008, 18:25 Economie | Media & Publicitate

Evensys va organiza in data de 3 octombrie WebStock, eveniment ce va consta intr-o serie de conferinte si seminarii care vor aborda subiecte de actualitate din internetul romanesc, se arata intr-un comunicat al organizatorului. In cadrul acestora vor avea loc prezentari interactive despre web 2.0, dezbateri despre blogging si gala celor mai bune proiecte online.

Evenimentul este dezvoltat pe modelul “unconference”, in care participantii la seminar vor avea un rol activ in dezbateri, creand un context propice schimbului de idei si informatii relevante. Conferintele vor oferi participantilor acces la rezultatele unui sondaj dedicat blogging-ului in Romania si la informatii despre oportunitatile de dezvoltare ale proiectelor Web 2.0 locale.

Totodata, vor fi organizate seminarii care vor aborda subiecte pentru comunitatea online precum integrarea blogurilor in campaniile de comunicare sau implicarea blogurilor in activitati de responsabilizare sociala.

La finalul conferintelor WebStock va avea loc o ceremonie de premiere a proiectelor noi si inovative din blogosfera romaneasca.

Totodata, Evensys va organiza in data de 16 octombrie Mobile Marketing Conference, eveniment dedicat strategiilor de comunicare in mediul mobil.

Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

133 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version