CNA a reprogramat, marti, discutiile cu reprezentantii Locic Media, firma controlata de omul de afaceri Marius Locic, asupra solicitarii acesteia pentru o licenta audiovizuala prin satelit pentru programul 10+. Raspunsul la o alta asemenea solicitare, din partea Romtelecom, pentru programul Dolce Info, a fost amanat din nou, potrivit Paginii de Media.

Sursa il citeaza pe Marius Locic spunand ca 10+, post de reality-show, face parte dintr-un plan ce include trei canale, alaturi de Senso TV, care se va transforma intr-un canal de stiri, precum si o televiziune comerciala. Deocamdata, 10+ a fost reprogramat in conditiile in care, potrivit sursei, reprezentantii care au venit marti la CNA nu erau mandatati sa vorbeasca despre partea editoriala.

In privinta cererii Romtelecom pentru Dolce Info - program ce ar urma sa transmita informatii privind serviciile companiei, reclame, teleshopping si informatii utilitare - CNA nu s-a pronuntat definitiv nici de aceasta data, dupa ce, prima data, a considerat ca acest post difuzeaza prea multa reclama. Decizia de acordare a licentei a fost amanata, marti, pe de o parte pentru ca au existat nelamuriri privind faptul ca emisiunile educative anuntate in program se refera la prezentarea modului de operare a serviciilor companiei, iar de pe alta parte pentru a obtine o pozitie din partea Ministerului Comunicatiilor, care reprezinta statul in actionariatul Romtelecom.