Magda Zander, director de vanzari la regia de publicitate online Boom, parte a Netbridge Investments, a confirmat miercuri pentru HotNews.ro ca paraseste aceasta companie la sfarsitul saptamanii. Plecarea a fost anuntata initial, in cursul diminetii, de Zoso. Ea a refuzat sa infirme sau confirme daca se muta la grupul media Intact, care isi intareste echipa de vanzari de publicitate online si despre care circula informatia ca ar viza mai multi oameni din Boom.

Ea a confirmat ca odata cu ea va pleca si Gabriel Boaca, sales manager la Boom.

Magda Zander a spus ca nu poate da pentru moment alte detalii, acestea urmand sa fie anuntate in scurt timp. La randul sau, Valentin Oeru, executive manager Boom, a spus pentru HotNews.ro ca s-a stabilit deja cine va prelua atributiile lui Zander, dar ca oficial noul sef pe vanzari va fi anuntat abia luni.

In portofoliul Boom se regasesc mai multe site-uri mari ale grupului Intact, inclusiv GSP.ro (primul in Trafic.ro) si Jurnalul.ro.

Potrivit Hartii publicitatii online, Boom este in prezent lider de piata pe segmentul regiilor online, cu un portofoliu de peste 120 de siteuri. Pe locul doi se afla ARBOinteractive (92 de siteuri), urmata de AdEvolution (76 de siteuri - inclusiv Antena3.ro) si MediaProInteractive (31 de siteuri).

UPDATE: Orlando Nicoara scrie pe blogul sau ca Magda Zander merge la Intact, unde va coordona vanzarea spatiilor publicitare pe siteurile grupului. El apreciaza totodata ca siteurile Intact vandute acum de Boom vor iesi cel mai probabil din portofoliul acestei regii la 1 ianuarie 2009.