Edipresse AS Romania lanseaza, vineri, editia locala a revistei Auto Bild, anunta un comunicat al companiei. Cu Razvan Magureanu pe pozitia de redactor sef, Auto Bild Romania va fi publicata bilunar, cu un tiraj initial de 21.000 de exemplare.

Revista se adreseaza soferilor si pasionatilor de automobile, precum si celor care intentioneaza sa isi cumpere o masina si isi propune sa faca diferenta pe piata presei auto din Romania cu "teste comparative, care ofera cititorilor asistenta practica in decizia de cumparare a unei masini".

"La fel ca in celalalte piete est europene, piata publicatiilor de pe acest segment are inca mult potential. Reactia clientilor de publicitate confirma deja asteptarile noastre pentru succesul Auto Bild Romania”, a declarat Cristina Simion, managing director Edipresse AS Romania, citata in comunicat.

In afara Germaniei si Romaniei, Auto Bild mai este publicata in: Austria, Azerbaijan, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Georgia, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, India, Indonezia, Italia, Letonia, Lituania, Macedonia, Mexic, Muntenegru, Olanda, Polonia, Potugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elvetia, Thailanda, Turcia si Ucraina.

Edipresse AS Romania este un parteneriat intre Grupul Edipresse si Axel Springer AG, cel mai mare editor de ziare si al treilea intre editorii de reviste din Germania. Compania editeaza in prezent: Avantaje, Elle, Elle Man, Elle Mariaj, Elle Decoration, Viva!, Viva Auto, Viva Style Book, Psychologies, Popcorn, Look!, Joy, Computer Bild, Familia mea-Baby, Lucru de mana, Creativ, Povestea mea si Intamplari Adevarate.

Grupul Edipresse este o companie internationala de media si comunicare, cu sediul central in Elvetia. Grupul este activ in domeniul editarii de ziare si reviste, dar si in publishing on-line.