Agentia de presa NewsIn lanseaza luni, 17 noiembrie, primul numar al unei noi publicatii anuale, Ghid Imobiliar NewsIn - pentru clienti si dezvoltatori. Agentia prezinta ghidul drept "prima radiografie imobiliara a Romaniei", care va fi disponibila la pretul de 19,5 lei incepand de saptamana viitoare.

Este a treia publicatie editata de agentia de presa a grupului Realitatea-Catavencu, dupa "NewsIn AdRating" si "Manual de Romania".

Ghidul incearca sa "identifice asteptarile clientilor proiectelor imobiliare, rezidentiale sau office", potrivit unui comunicat de presa, acesta precizand ca demersul s-a bazat pe o cercetare calitativa. Suplimentul are patru sectiuni: o analiza calitativa a focus-grupurilor si interviurilor in profunzime realizate; o analiza a pietei imobiliare romanesti si a domeniilor conexe; o descriere a modului in care bancile percep noile reguli de creditare, evolutia creditului ipotecar si tendintele in finantarea proiectelor imobiliare; respectiv un director cu proiecte rezidentiale, office si de retail romanesti finalizate, in derulare sau anuntate.