Aegis Media a anuntat joi noua formula de conducere si organizare a companiilor detinute in Romania, la sapte luni dupa ce grupul international Aegis a anuntat preluarea Tempo Media, divizia media a Tempo Advertising. Dragos Grigoriu este country manager al Aegis Media Group Romania, iar Razvan Varabiescu, care s-a despartit la inceputul verii de Media Direction, va conduce Aegis Media Central Services.

Potrivit unui comunicat remis HotNews.ro, Aegis Media Group Romania va fi condus de Dragos Grigoriu, in calitate de country manager, grupul fiind format din companiile Tempo Media, Carat si Aegis Media Central Services.

Mihaela Neacsu va fi managing director Tempo Media, iar Razvan Varabiescu va fi managing director Aegis Media Central Services (AMCS), "pool de media buying" ce va furniza servicii pentru Carat si Tempo Media, dar si altor agentii independente. Razvan Varabiescu va ocupa, interimar, si functia de managing director al Carat. Comunicatul precizeaza ca Tempo Media va continua sa ofere clientilor sai servicii de strategie si planning de media, in timp ce partea de achizitionare media va fi consolidata prin AMCS.

Buget asteptat in 2009: 35-40 milioane de euro

Razvan Varabiescu, citat in comunicat, spune ca "Aegis Media Central Services va funcţiona atat ca un pool de media buying cat si ca un explorator de oportunitati in ceea ce priveste extinderea continua a portofoliului de servicii. Invitam toate companiile independente de media sa beneficieze de o capacitate de media buying extrem de influenta, pentru ca suntem convinsi ca AMCS are cea mai competitiva oferta de pe piata. Cu previziuni de bugete de 35-40 milioane de euro pentru 2009, avem forta de a oferi costuri competitive agentiilor partenere".